Nieuws van Oosterhuis

Sinds 28 juli 2017 is Oosterhuis eigenaar van Op- en Overslag Meppel B.V. De locatie heeft een eigen loswal in het diepste stukje vaarwater van Meppel en een terrein oppervlakte van bijna 2 ha. We slaan hier allerlei materialen op en over. Tevens kunnen we hier grond innemen onder het BRL 9335 certificaat. Zie meer op: www.openoverslagmeppel.nl

 

vrijdag, 30 december 2016 13:50

40-jarig jubileum Oosterhuis drukbezocht

Op 29 december 2016 hield Oosterhuis BV uit Nijeveen een open dag ter gelegenheid van hun 40 jarig jubileum en deed de deuren open voor het publiek.

Het was een en al drukte toen we gister een bezoekje brachten aan de open dag van Oosterhuis BV. Vooraan de weg waren een groot aantal knikdumpers te zien en eenmaal het erf op gelopen liepen de mensen onder een ereboog van mobiele en rupskranen door. Het bedrijf opende de deuren voor het publiek en men kon het hele machinepark van het bedrijf bekijken, van kranen, grondverzetmachine’s tot loonwerk machine’s. Binnen in de loods kon men onder het genot van een hapje en een drankje even bijpraten en de eigenaren feliciteren. Kortom genoeg te zien en te beleven op de mooie open dag van Oosterhuis BV.

Team Landbouwpowers feliciteert Oosterhuis BV met hun 40 jarige jubileum en wenst hun nog vele jaren werkplezier toe in hun mooie bedrijf.

(Bron: http://www.landbouwpowers.nl)